0544 583 54 57

Hakkımızda

Sineklik, karavan sineklik perdesi ve daha pek çok türden perde satışı yapmakta olan firmamız köklü geçmişi ile ön plana çıkmaktayız. Sektöre ilk adım attığımız andan itibaren kaliteli ürünlerimiz ile piyasadan fazla ilgi bulmuş durumdayız. O günlerden bu günlere gelirken ürün alternatiflerine sayısız ayrıcalığı dahil ederek ilerlemekteyiz. En büyük amacımız müşterilerin taleplerini fazlasıyla karşılan uzun ömürlü perde çeşitlerini oluşturmaktayız. Yıllar boyu çevresel koşullara meydan okuyabilen seçenekler ile her daim müşterilerimizi memnun kılabilmektir.

Gelişmiş tüm seçenekleri firmamız alt yapısına dahil ederek sizlere en kullanışlı ürünleri bir arada sunabilmekteyiz. Yenilikçi ürünlerimiz ile ön plana çıkarken yine piyasanın da uygun fiyatlı satış yapabilen bir şirketi olarak var olmak istiyoruz. Zorlu yaşam koşullarında kaliteli sineklik ve perde modellerini en uygun fiyatlarla sunabilmeyi amaç ediniyoruz. Beklediğiniz kaliteyi sizlere sağlayabilmek için dünyadaki yenilikleri en yakında takip edebilmek birincil görevimiz olmaktadır.

Karavan sineklik perdesi, cam balkon perdesi, pileli sineklik gibi talepleriniz oluştuğunda sizlere çok sayıda alternatif sunabilecek firmamızdan destek alabilirsiniz. Bu sayede hem aklınızdan geçen ürüne sahip olabilir hem de hayal edemeyeceğiniz kadar özle bir tasarımı yaşam alanlarınıza dahil edebilirsiniz. Farklı tasarımları hayata geçirebilmek adına güçlü kadromuz ile her daim sizler için araştırıyor ve işimizi geliştiriyoruz.

Farklı ölçülerden oluşabilecek hazır ürünler gibi yine bunun dışında çok daha spesifik ürün tasarımlarında da sizler için üretmeye ve satışını yapamaya gayret etmekteyiz. Taleplere hızlı cevap verebilme anlamında da kendimizi daha fazla geliştirmeye çaba göstermekteyiz. Her zaman çok daha iyisini sunabilmek adına sizler için emek veriyoruz. En iyi bildiğimiz işimiz olarak bu sektörde köklü bir firma olarak en başta yerimizi almaya devam ediyoruz.

7 / 24 En iyi hizmet